BÅGAR

Välj bågar som framhäver din stil och personlighet !

Glasögonbågar är väldigt roligt och spännande att välja. De kan framhäva dina vackra naturliga drag och färger och samtidigt  förändra ditt utseende och stil.

Välkommen in till vår fina butik och inspireras av hundratals handplockade märkesbågar från de ledande modehusen. Glasögontrenderna ändras från år till år, men vår förmåga att hitta rätt båge och glas till rätt person kvarstår.

Glasögonmodet fortsätter att ha tyngdpunkten på retrostilen. I höst är de runda formerna hetast och det gäller för alla storlekar och material. Spets och lyx finns också bland glasögonmodet precis som kläderna vi ser i höst. De rektangulära bågarnas kanter är mjukare och helt klotrunda glasögon är riktigt hett just nu.

Runda glasögon är som jag tidigare nämnt verkligen är superinne! Det fungerar lika bra med pyttesmå runda som stora runda. Materialet kan vara plast, metall eller helt båglösa.Pilotglasögon finns forttfarande kvar i modebilden.Man har kallat pilotbågen som glasögonvärldens tights - en basvara som vi alla har i garderoben.
Välkommen in så hjälper vi dig att hitta din båge.